Adarbakarra - Meabe, Miren Agur; Lotura Films (Donostia : Elkar, 2021)
Katta eta Sare botika baten bila abiatu dira gauean, Greta gaixorik dagoelako. Oso botika berezia da, adarbakarrarena. Topatuko ote dute basoan?
5 urtetik aurrera (urdina)
Letra larria
Keywords: Katagorriak; Animaliak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Abenturak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Beldurra -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak