Nire tren geltoki txikia - Rode, Johanne; Karakter Argitalpen Zerbitzuak ([S.l.] : Globe publishing, 2018)
Jolas dibertigarri honek hurrengo osagaiak ditu: -Trenen inguruko 64 orrialdeko liburu zoragarria. -Kalitate handiko egurrezko trena. -Trenarentzako geltoki bihurtzen den kutxa. -Zeure tren paisaia osatzeko 16 pieza sendoz osaturiko buru-haustea. Jolas honek haurraren zentzumenak suspertzen ditu eta jolasteko aukera amaitezinak eskaintzen ditu.
Keywords: Trenak; Jolas didaktikoak