Euskararen ingurune digitala : gomendioak 2021-2024 = El entorno digital del euskera : recomendaciones 2021-2024 - Euskararen Aholku Batzordea; Euskadi. Kultura eta Hizkuntza Politika Saila; Euskadi. Argitalpen Zerbitzu Nagusia (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2021)
Euskararen Aholku Batzordeko Ingurune Digitalean Euskara Sustatzeko Batzorde-atal Bereziak egin du dokumentu hau, 2020an.
Bibliografia: 101-102. or.
Badu gainera atari eta orrialdekatze propioa behekoz gora gaztelaniaz.
Keywords: Euskara -- Hedapena; Euskara -- Erabilera; Internet; Monografiak; Baliabide digitalak