Argazkilaritza, mintzaira unibertsala (11) : kamera sortzailea 1 (atarikoa) - Elorza, Joseba; de Olano, Aitor; Urteaga, Jokin; Ruiz de Azua, Koldo; Valle, Javier; Urteaga, Fran; Serrano, Txetxo (Gasteiz : Ekoizlea: Iadi sc; Banatzailea: Artez sc, 2020)
Argazkilaritza, mintzaira unibertsala DBH2. zikloan erabiltzeko prestatuta dago. Argazkilaritzaren kode artistiko eta ez-artistikoak zertan diren erakustea da bideo serie honen xedea. Bideo kamera sortzailea ikusiko dugu.
2003/01/23
DBH 2. zikloa
Keywords: Argazkilaritza -- Ikasketa eta irakaskuntza; Ikus-entzunezkoak -- Ikasketa eta irakaskuntza; EIMAk onetsitako materialak; Bideo didaktikoak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak