Enea da! = C'est le mien! - Nielman, Louison; Janer, Nathalie; Zubeldia, Nahia (Bidart : Matahami, 2018)
Zer ikusten dut, hor? Ene bi haurrak eta kamioi bakar bat... Gaixo kamioia, ezin jakin norekin jostatu...
5 urtetik aurrera (urdina)
Argitalpen elebiduna euskaraz eta frantsesez
Keywords: Jostailuak -- Ipuinak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haurrak -- Jokabidea; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak