Koloreen mintzaira : koloreen paleta (1) 8.3 - Elorza, Joseba; de Olano, Aitor; Ruiz de Azua, Koldo; Mugica, Arkaitz; Urteaga, Fran; Serrano, Txetxo (Gasteiz : Ekoizlea: Iadi sc; Banatzailea: Artez sc, 2020)
Koloreen mintzaira. Bideo seriea DBHko laugarren kurtsoko ikasleentzat pentsatutako materiala da. Bere xedea koloreak nola eratzen diren, nola jasotzen dituzten gure begiek eta nolako adierak izan dituzten historian zehar erakustea da. Bideo honetan koloreen paleta ikusiko dugu, bido hau paletari eskainiko diogun lehena da. Koloreek naturan hartzen duten lekua eta euren erabilera historian aztertuko ditugu. Ariketa erraz batzuen bitartez, grisen mailaketa osatuko dugu.
2003/05/22
DBHko 4. maila
Keywords: Koloreak; EIMAk onetsitako materialak; Bideo didaktikoak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak