Jantz zaitez, Jon! = Get dressed, John! - Morton, Lone; Leplar, Ana C.; Umerez, Nekane (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal, 1999)
Irudiz hornitutako istorio dibertigarriak, atseginak eta irakurterrazak, ingelesez eta euskaraz idatziak.
1999.01.25
Keywords: Ingelesa; Euskara; EIMAk onetsitako materialak; Erreferentzia-materialak