Koloreen mintzaira : izadia eta koloreak 1.2 (ikasgaia) - Elorza, Joseba; de Olano, Aitor; Ruiz de Azua, Koldo; Mugica, Arkaitz; Urteaga, Fran; Serrano, Txetxo (Gasteiz : Ekoizlea: Iadi sc; Banatzailea: Artez sc, 2020)
Koloreen mintzaira. Bideo seriea DBHko laugarren kurtsoko ikasleentzat pentsatutako materiala da. Bere xedea koloreak nola eratzen diren, nola jasotzen dituzten gure begiek eta nolako adierak izan dituzten historian zehar erakustea da. Bideo honetan izadia eta koloreak.
2003/05/22
DBHko 4. maila
Keywords: Koloreak; EIMAk onetsitako materialak; Bideo didaktikoak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak