Artefaktua : Eneko Aizpurua - Aizpurua, Eneko; Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2021)
Hainbat diziplina uztartzen dituen literatura-saioa, Yolanda Mendiolak aurkeztua. Atal hauek ditu: idazleei elkarrizketak, nobedadeak, irakurle eta liburu-saltzaileen gomendioak eta booktuberrenak. (2021eko denboraldia, maiatzak 29).
Arte egileak: Maddi Etxeberria
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Euskal literatura; Baliabide digitalak; Telesaioak