Argazkilaritza digitalaren teoria eta praktika: argazki-kamera digitalarekin lanean (1.3) : irudiaren kalitatea - Urteaga, Jokin; Serrano, Maitane; Elorza, Joseba; de Olano, Aitor; Urteaga, Fran; Serrano, Txetxo (Gasteiz : Ekoizlea: Iadi sc; Banatzailea: Artez sc, 2021)
Argazkilaritza digitalaren teoria eta praktika ikusiko dugu. Atal honetan argazki-kamera digitalarekin lanean hasiko gara. Enkoadrea, konposizioa eta irudiaren kalitatea izango dira landuko ditugun ikasgaiak.
2008/01/17
Batxilergoa, 1. eta 2. mailak
Keywords: Ikus-entzunezkoak -- Ikasketa eta irakaskuntza; Argazkilaritza -- Ikasketa eta irakaskuntza; EIMAk onetsitako materialak; Bideo didaktikoak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak