Argazkilaritza digitalaren teoria eta praktika: argazki-kamera digitala (4) : lantegia - Urteaga, Jokin; Serrano, Maitane; Elorza, Joseba; de Olano, Aitor; Urteaga, Fran; Serrano, Txetxo (Gasteiz : Ekoizlea: Iadi sc; Banatzailea: Artez sc, 2021)
Argazkilaritza digitalaren teoria eta praktika ikusiko dugu. Lantegian zazpi aholku eta gomendio bat ematen dira argazki-kamera digital berria erosi aurretik kontuan izateko.
2008/01/17
Batxilergoa, 1. eta 2. mailak
Keywords: Ikus-entzunezkoak -- Ikasketa eta irakaskuntza; Argazkilaritza -- Ikasketa eta irakaskuntza; EIMAk onetsitako materialak; Bideo didaktikoak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak