Adierazpen algebraikoak : itzulpenak - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2021)
Bideo honetan adierazpen aljebraikoen itzulpenak ikusiko ditugu.
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak