Queer Moby Dick - Melville, Herman (1819-1891); Morales, Ana Isabel; Larrinaga, Jasone; Xerezaderen Artxiboa ([?] : Xerezaderen Artxiboa, 2011)
Moby Dicken hiru atal hauetan hankaz gora jartzen dira Melvillen garaian nahiz gurean gizarte heteronormatiboak gizonei inposatzen dizkien estereotipo eta arauetako asko. Homoerotismoa da? Zeuk erabaki, baina gauza bat argi dago: Ismael guztiz queer da. Uste duzu exajeratzen ari garela? Ba entzun eta gero esan. Bitartean, guk topo egingo dugu Queer Moby Dicken alde!
Keywords: Audio-liburuak; Podcastak; Irakurketa sustatzea; Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura; Audioak