Madame Zilesky eta Finlandiako erregea : ez zitzaion jende normala gustatzen... - McCullers, Carson (1917-1967); Morales, Ana Isabel; Lartzanguren, Edu; Garikano, Asun; Xerezaderen Artxiboa ([?] : Xerezaderen Artxiboa, 2014)
Carson McCullersi ez zitzaion asko interesatzen jende (S0(Bnormala(S1(B, edo, beharbada, jende normalik ez dagoela ohartzeko moduko begi zolia zeukan, bai eta horren berri emateko artea ere. Izan ere, nondik begiratzen zaion, mundua jende arraroz beteta dago. Begira zu eta gu, adibidez. Guk primeran ulertzen dugu Madame Zilensky eta Finlandiako erregearen kontua, ezta?s
Keywords: Irakurketa sustatzea; Audio-liburuak; Podcastak; Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura; Audioak