Hirugarren istorioa / FOAF tale - Guareschi, Giovannino (1908-1968); Morales, Ana Isabel; Biguri, Koldo; Gabiria, Julen; Xerezaderen Artxiboa ([?] : Xerezaderen Artxiboa, 2014)
Bideak eta mamuakOraingoan bi ipuin dakartzagu: Giovannino Guareschiren "Hirugarren istorioa" eta Julen Gabiriaren "FOAF tale". Ilunabar alderantz egin dugu, mundu honetan ei dauden beste mundu horien interferentziak sentitzen diren eremura. Eta, apur bat beldur ginenez, Julen Gabiriari eskatu diogu gurekin irakurtzeko...
Keywords: Irakurketa sustatzea; Audio-liburuak; Podcastak; Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura; Audioak