Hazia Gauzen arteko krak hori - Rodríguez, Eider; Morales, Ana Isabel; Xerezaderen Artxiboa ([?] : Xerezaderen Artxiboa, 2014)
Leihoan erretzen dagoen emakume erditu eta erdibitu baten istorioa.
Keywords: Irakurketa sustatzea; Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura; Audioak; Audio-liburuak; Podcastak