Oinezkoa Ausartuko zara paseatzera? - Bradbury, Ray; Morales, Ana Isabel; Xerezaderen Artxiboa ([?] : Xerezaderen Artxiboa, 2014)
2052 urtea da. Krimena gainbeheran dago, ez dago poliziaren beharrik. Kaleak inoiz baino lasaiago daude eta Leonard Meadek hiritik ibiltzea maite du. Alabaina...Porlana desagertzen ari zen belar eta loreen azpian. Hamar urteko ibileretan, gauez edo egunez, milaka miliatan, egundo ez zuen beste ibiltaririk ikusi, ezta behin ere denbora hartan guztian.
Keywords: Irakurketa sustatzea; Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura; Audioak; Audio-liburuak; Podcastak