Ogia eta arrosak - Heinlein, Robert; Diez de Ultzurrun, Itziar; Wyssenbach Ibarra, Usoa; Schneiderman, Rose; Xerezaderen Artxiboa ([?] : Xerezaderen Artxiboa, 2015)
Duintasuna eta edertasuna aldarri. James Oppenheimek Rose Scheidermanen hitzaldi batean oinarriturik idatzi zuen poema hau. Baldintza material egokiak eta duintasuna aldarrikatzen ditu, eta oso lotua dago Massachussettsen 1912an ehungintzako langileek, gehienak emakumeak, egindako greba arrakastatsuari.
Keywords: Irakurketa sustatzea; Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura; Audioak; Audio-liburuak; Podcastak