Egun zoragarria banana arrainarentzat - Salinger, J. D. (1919-2010); Morales, Ana Isabel; Larrinaga, Jasone; Xerezaderen Artxiboa ([?] : Xerezaderen Artxiboa, 2017)
... Bananaz beteta dagoen zulo batean sartzen dira. Sartzen direnean, beste edozein arrain bezalakoak dira. Baina, behin barruan daudela, txerriak bezala portatzen dira (...) hainbeste gizentzen dira non zulotik atera ezinez gelditzen diren.
Keywords: Irakurketa sustatzea; Audio-liburuak; Podcastak; Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura; Audioak