Filosofia eta poesia: hilobiz hilobi - Azurmendi, Joxe (1941-2025); Xerezaderen Artxiboa ([S.l.] : Xerezaderen Artxiboa, 2018)
Bidaia apunte moduko hauetan, Joxe Azurmendik Walter Benjamin, Antonio Machado eta Paul Valéryren pentsamenduan barrena eramaten gaitu, eta gogoeta egiten du poesiaren eta filosofiaren arteko auzian -bihotzaren eta arrazoiaren arteko auzian- bakoitzak hartutako jarreraz.
Keywords: Irakurketa sustatzea; Audio-liburuak; Podcastak; Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura; Audioak