Mayi Peloten zientzia fikzioa: Miren/Boga-boga/Feedback - Pelot, Mayi (1947-2016); Morales, Ana Isabel; Pelot, Maddi; Xerezaderen Artxiboa ([?] : Xerezaderen Artxiboa, 2019)
Euskarazko zientzia fikzioaren ama Espaloi mugikorrak, zeru berdeak eta eguzki urdinak, airetik gidaririk gabe ibiltzen diren automobil biribilak, bulegoak kudeatzen dituzten androideak, teleikastolak, meskitetako muezzin elektronikoak, euskaraz abestuz arrakasta intergalaktikoa lortu duen abeslari bat, otso jendeak edo hartz jendeak populatutako planetak... Kitzikagarria, ezta? Ba horietaz eta beste askotaz ari zen idazten orain dela 30 urte Lapurdi aldean Mayi Pelot.
Keywords: Irakurketa sustatzea; Audio-liburuak; Podcastak; Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura; Audioak