Etsaiak, lagunak, ezkongaiak, maitaleak, senar-emazteak (1. zatia) - Munro, Alice (1931-2024); Morales, Ana Isabel; Etxeberria, Ixabel; Xerezaderen Artxiboa ([S.l.] : Xerezaderen Artxiboa, 2019)
Ume jolas baten arabera, neskato batek bere izena eta gustuko mutilarena paper batean idatziz gero, errepikatutako letrak behin ezabatuta gainerakoak zenbatzen baditu eta letania jakin bat kopuru hori osatu arte errepikatzen badu, jakin lezake zein izango den bien arteko harremana etorkizunean. Letania hori hauxe da: "etsaiak, lagunak, ezkongaiak, maitaleak, senar-emazteak".
Keywords: Irakurketa sustatzea; Audio-liburuak; Podcastak; Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura; Audioak