Jane Doe, egunen batean - Malagon, Ana; Morales, Ana Isabel; Xerezaderen Artxiboa ([?] : Xerezaderen Artxiboa, 2021)
Jasone eta Ana aspaldiko lagunak dira, lankide izan baitziren mende aldaketaren sasoian EHUn. Herrialde anglo-saxoietan audio-liburuak eta literatur podkastak oso zabalduta daudela eta hemen ez dagoela horrelakorik ikusita, Anari horren antzeko gauzaren bat egitea bururatu zitzaion, horrela literaturarako eta antzezpenerako daukan grina uztartuz. Audio honetan, Ana Malagonen Jane Doe, Egunen batean
Keywords: Irakurketa sustatzea; Audio-liburuak; Podcastak; Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura; Audioak