Zebra baten barnean - Chirif, Micaela; Moriconi, Renato; Arrula Ruiz, Garazi (Tafalla : Txalaparta, 2021)
Batzuetan bizitzari aurrez aurre begiratzen diogu, eta beste batzuetan zeharka. Batzuetan leihotik begiratzen diogu, balkoitik edo eguzkitako betaurreko handi batzuen atzetik, ongi babesturik. Batzuetan gorriak ikusten ditugu bizitzan, baita beltzak ere, eta badira egunak bizitza arrosa kolorekoa ikusten duguna. Denok begiratu diogu inoiz bizitzari toki bitxiren batetik... Pentsatu al duzu, baina, nola ikusiko ote den bizitza zebra baten barnetik? Ohorezko aipamena Talking Pictures Award sarietan, eta White Ravens 2019 katalogorako hautatua.
5 urtetik aurrera (urdina)
Dentro de una cebra
Keywords: Album ilustratuak; Emozioak eta sentimenduak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura