Aiert eta herensugea : Mendukilo & San Migel - Zubizarreta, Patxi; Mitxelena, Jokin; Landarlan Ingurumen Elkartea ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2020)
Maren eta Aiert Aralarrera itzuli dira, baina oraingoan Joanes artzainarekin joan beharrean, eskolako lagunekin joan dira. Eta beldurra gertutik ezagutuko dute. Eta zer den laino artean galtzea. Eta ikaratzea. Edo kobazuloan herensuge bat agertzea...
6 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Haurren beldurra; Jakin-mina; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak