Artefaktua : Txomin Peillen - Peillen, Txomin (1932-2022); Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2021)
Hainbat diziplina uztartzen dituen literatura-saioa, Yolanda Mendiolak aurkeztua. Atal hauek ditu: idazleei elkarrizketak, nobedadeak, irakurle eta liburu-saltzaileen gomendioak eta booktuberrenak. (2021eko denboraldia, maiatzak 8).
Irakurketa artea: Aingeru Epaltza idazlea
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Euskal literatura; Elkarrizketak; Baliabide digitalak; Telesaioak