3, 2, 1__ ipurdiak eguzkitan! - Leone, Annika; Johansson, Bettina; Larrazabal, Nerea ([Madrid] : Gato Sueco, 2021)
Mila oporretan dago Italian. Bere bizitzan lehenengo aldiz, itsasoan igeri egingo du! Oso pozik dago, eta pixka bat beldurtuta; baina irrikan dago urpean igeri egiteko betaurreko berriak probatzeko. Asko dago ikusteko hondartzan: hain berdinak baina aldi berean hain ezberdinak diren gorputzak.
5 urtetik aurrera (urdina)
Bara rumpor pa stranden
Keywords: Giza gorputza; Dibertsitatea; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak