Hidrogenoaren konbinazio bitarrak : hidruroak - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2021)
Bideo honetan hidrogenoaren konbinazio bitarrak, hidruroak ikusiko ditugu.
DBH, 1. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak