Koronabirusaren gakoak : AstraZeneca - Galarraga, Ana; Elhuyar Fundazioa; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : EITB, 2021)
Europako Medikamentu Agentziak ondorioztatu duenez, ez dago txertoak gertaera tronbotikoak eragiten dituen ebidentziarik. Urtean, berez, 1000 pertsonatik batek gertaera tronbotiko bat izaten du. 5 milioi dosi eman ziren unean, 30 kasu eman ziren, estatistikoki zegokiona baino gutxiago.
Keywords: Zientzia-dibulgazioa; Koronabirusa; COVID-19a -- Txertoak; Zientzia-dibulgazioa; Zientzia-dibulgazioa; Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Erreferentzia-materialak