Koronabirusaren gakoak : gainazalak - Galarraga, Ana; Elhuyar Fundazioa; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : EITB, 2021)
Ana Galarraga Elhuyarreko zientzia dibulgatzaileak gainazalei buruz hitz egingo digu; izan ere, duela urtebete uste zen gaitza gainazalen eta objektuen bidez zabaltzen zela. Gaur egun, ordea, badakigu zabalkunderako bitarteko nagusia airea dela.
Keywords: Zientzia-dibulgazioa; Koronabirusa; COVID-19a; Zientzia-dibulgazioa; Zientzia-dibulgazioa; Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Erreferentzia-materialak