Koronabirusaren gakoak : RNA bidezko txertoak - Galarraga, Ana; Elhuyar Fundazioa; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : EITB, 2021)
Sendagaien Europako Agentziak onartu dituen lehenengo txertoak RNA bidezkoak dira. Zer esan nahi du horrek? Nola funtzionatzen dute? Eta zeintzuk dira beste txerto moten aldean dituzten abantailak eta desabantailak? Ana Galarraga Elhuyarreko zientzia dibulgatzaileak azaldu digu.
Keywords: Zientzia-dibulgazioa; Koronabirusa; COVID-19a -- Txertoak; Zientzia-dibulgazioa; Zientzia-dibulgazioa; Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Erreferentzia-materialak