Koronabirusaren gakoak : mutazioak - Galarraga, Ana; Elhuyar Fundazioa; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : EITB, 2021)
Koronabirusaren azken aldaerek kezka eragin dute gizartean. Zer dira mutazioak? Eta, zehazki, zer dakigu koronabirusaren mutazioei buruz? Ana Galarraga Elhuyarreko zientzia dibulgatzaileak azalduko digu.
Keywords: Zientzia-dibulgazioa; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak