Koronabirusaren gakoak : anosmia - Galarraga, Ana; Elhuyar Fundazioa; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : EITB, 2021)
Covid-19ak kutsatutakoen erdiak baino gehiagok galtzen du usaimena eta dastamena. Zer dela eta ematen da koronabirusak eragindako anosmia? Zenbat irauten du? Ana Galarraga Elhuyarreko zientzia dibulgatzaileak eman dizkigu erantzunak.
Keywords: Koronabirusa; Zientzia-dibulgazioa; COVID-19a -- Anosmia; Zientzia-dibulgazioa; Zientzia-dibulgazioa; Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Erreferentzia-materialak