Koronabirusaren gakoak : erruduntasuna - Galarraga, Ana; Elhuyar Fundazioa; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : EITB, 2021)
Beste osasun-krisi batzuetan bezala, erruduntasun sentimendua presente dago egun bizitzen ari garen pandemian. Halaxe ondorioztatu dute lehenengo olatuari buruz egindako hainbat ikerketek. Zerk eragiten du erruduntasun sentimendu hori?
Keywords: Koronabirusa; Zientzia-dibulgazioa; COVID-19a -- Erruduntasuna; Zientzia-dibulgazioa; Zientzia-dibulgazioa; Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Erreferentzia-materialak