Koronabirusaren gakoak : txertoaren itxaropena - Galarraga, Ana; Elhuyar Fundazioa; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : EITB, 2021)
COVID-19aren aurkako txertoari buruz galdera asko dago.
Keywords: Koronabirusa; Zientzia-dibulgazioa; COVID-19a -- Txertoa; Zientzia-dibulgazioa; Zientzia-dibulgazioa; Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Erreferentzia-materialak