Arrautza bat txitatu zuen ardia - Merino, Gemma; Rey, Fernando; Rey, Uxue (Bartzelona : Picarona, 2020)
Kalparluxek ile zoragarria du. Baina gure ardia kezkatua dago, udaberrian bere artile goxo-goxoa moztu ondoren ilea nolanahi hazten zaiolako, nahas-mahasean. Baina laster ohartuko da ile mordo horrek zerbaitetarako balio diola, eta gutxiena espero duzun tokian agertzen direla lagun hoberenak. Liburu hau dibertigarria eta atsegina da, eta erakusten du adiskide onek ile adats eder batek baino askoz gehiago balio dutela.
0-4 urte (urdina)
The sheep who hatched an egg
Keywords: Album ilustratuak; Norberaren nortasunaren bilaketa -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Ardi-azienda -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura