Bariolizaziotik txertora - Elhuyar Kultur Elkartea; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : EITB, 2021)
1977an, Osasunaren Munduko Erakundeak baztanga desagertutzat jo zuen, mundu mailako txertaketa-kanpaina baten ondoren. Bideo honetan lehen txerto horren historia ezagutuko digu, haren aintzindari izandako bariolizaziotik abiatuta, bidaia transozeaniko batean Ameriketara garraiatzeko egin zen Balmis espedizioraino.
Material hau Elhuyar.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Koronabirusa; COVID-19a; Zientzia-dibulgazioa; Medikuntza; Zientzia-dibulgazioa; Zientzia-dibulgazioa; Bideo didaktikoak; Erreferentzia-materialak; Baliabide digitalak