Bigarren mailako ekuazio ez osoak ebazten : azalpena - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2021)
Bideo honetan, bigarren mailako ekuazio ez osoak ebazten ikasiko dugu.
DBH, 4. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak