Profeten iruzurra - Epher, Amaiur (Baiona : Maiatz, 2021)
Amaiur Epher idazle garaztarrak 'Profeten iruzurra' liburua plazaratu du Maiatz argitaletxearekin. Bi antzerki taularatu ondoan, argitaratzen duen lehenbiziko fikziozko narrazio lana du. Narrazioa, egunkari ezkutua, poesia, testu dramatikoa, parodia... hainbat genero literarioren nahasketa da egilearen aurreneko lan hau. Irakurleak Alexanderren ibilbide gorabeheratsua jarraituko du, atalez atal.
Keywords: Helduentzako Literatura