Bideoen zati garrantzitsuenak (3) : azalpena - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2021)
Bideo honetan bideo batzuen laburpena duzue.
DBH
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak