Oxigenoaren konbinazio bitarrak, oxidoak : azalpena - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2021)
Bideo honetan oxigenoaren konbinazio bitarrak ikusiko ditugu. Hauek ere oxido bezala deitu ditzakegu. Kontuan izan hauek konbinazio bitarrak direla. Oxigenoak, gas nobleekin izan ezik elementu taulako elementu guztiekin erreakzionatu dezake.
DBH, 3. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak