Artefaktua : Cira Crespo - Crespo, Cira; Ciordia, Elena; Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2021)
Hainbat diziplina uztartzen dituen literatura-saioa, Yolanda Mendiolak aurkeztua. Atal hauek ditu: idazleei elkarrizketak, nobedadeak, irakurle eta liburu-saltzaileen gomendioak eta booktuberrenak. (2021eko denboraldia, urtarrilak 30).
Irakurketa artea: Pako Aristi
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Euskal literatura; Baliabide digitalak; Telesaioak