Artefaktua : Maialen Berasategi - Berasategi, Maialen; Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2021)
Hainbat diziplina uztartzen dituen literatura-saioa, Yolanda Mendiolak aurkeztua. Atal hauek ditu: idazleei elkarrizketak, nobedadeak, irakurle eta liburu-saltzaileen gomendioak eta booktuberrenak. (2021eko denboraldia, martxoak 6).
Booktuberra: Josu Aizpuru Martinez de Marigorta - "Aulki-jokoa" (Uxue Alberdi)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Euskal literatura; Elkarrizketak; Baliabide digitalak; Telesaioak