Artefaktua : Maddi Ane Txoperena - Txoperena Iribarren, Maddi Ane; Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2021)
Hainbat diziplina uztartzen dituen literatura-saioa, Yolanda Mendiolak aurkeztua. Atal hauek ditu: idazleei elkarrizketak, nobedadeak, irakurle eta liburu-saltzaileen gomendioak eta booktuberrenak. (2021eko denboraldia, otsailak 6).
Booktuberra: Iker Iruretagoiena (Armentia Ikastola) - "Hilezkorra" (Fernando Morillo)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Euskal literatura; Baliabide digitalak; Telesaioak