This way, that way - Ladrillo, Antonio (London : Tate, 2017)
Oinarrizko kolore eta formekin jolasteko beste modu bat eskaintzen digu liburu honek. Oraingoan begi luze eta irribarreekin. Orrialdeek toleste-lerroak dituzte, eta pertsonaien artean behin eta berriro harreman dibertigarriak sortzea lortzen dute. Aukera amaigabeak dira. Hitzik gabeko liburua, ikusizko hizkuntza eta jolasa txikienei hurbiltzeko eta etengabe esperimentatzeko.
3 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Liburu mutuak