Mutazioak, aldaerak eta anduiak - Elhuyar Kultur Elkartea; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : EITB, 2021)
Gaur egungo teknologiari esker, pandemiaren hasiera-hasieratik ezagutzen dugu SARS-CoV-2-aren genoma, eta ordutik hona nola aldatu den jakin dezakegu. Zientzia animatuaren atal honetan, birusaren mutazioak, aldaerak eta anduiak bereizten ikasiko dugu.
Material hau Elhuyar.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Koronabirusa; COVID-19a; Zientzia-dibulgazioa; Mikrobiologia; Zientzia-dibulgazioa; Zientzia-dibulgazioa; Bideo didaktikoak; Erreferentzia-materialak; Baliabide digitalak