1, 2, 3, 4...5G - Elhuyar Kultur Elkartea; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : EITB, 2021)
Telefonia mugikorra ahalbidetzen duten uhin irrati-elektrikoak nonahi daude. Ahotsak, testuak eta irudiak ziztu bizian doaz airean, baina beti ez dute orain bezain azkar bidaiatu. 5Garen aurreko belaunaldiek ekarri zituzten berrikuntzak errepasatu ditugu.
Material hau Elhuyar.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Zientzia-dibulgazioa; Telekomunikazioak; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak