Ekologia ala hil : ekologiaren oinarrizko kontzeptuak - Gaiak Argitaldaria (Donostia : Gaiak, 1991)
"Ekologia ala hil" liburuan ekologiarako guztiz garrantzizkoak diren kontzeptuak arakatzen dira: ur ekosistemak, lur ekosistemak, ekosistemen arteko energiaren fluxuak, erlazio ekologikoak eta gero eta interes handiagoa sortzen ari den gizakume-biosfera erlazioa.
1991/10/14
Bibliografia: 76. or.
Glosarioa: 74-75. or.
Keywords: Ekologia; Ekologia -- Hiztegiak; Monografiak; EIMAk onetsitako materialak; Erreferentzia-materialak