Ur tanta batean - Elhuyar Kultur Elkartea; Elhuyar Kultur Elkartea; Euskal Irrati Telebista; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : EITB, 2021)
Ur tanta batean oxigenoa eta hidrogenoa baino askoz gehiago topatu dezakegu. Gaur egungo analisi kimikoei esker, milaka substantzia detektatu daitezke, nahiz eta kontzentrazio oso txikitan egon.
Material hau Elhuyar.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Zientzia-dibulgazioa; Teknologia -- Berrikuntzak; Mikrobiologia; Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Erreferentzia-materialak