Hidrogenoaren konbinazio bitarrak, hidrazidoak : azalpena - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2021)
Bideo honetan kimika izango dugu hizpide. Zehazki, hidrazidoak izango dira protagonistak eta horien konbinazio bitarrak formulatzen ikasiko dugu. Gogoratu hauek konposatu bitarrak direla eta hidrogenoak 7A taldeko ez-metal batekin du erreakzioa. Hau ondo egiten jakiteko elementuen oxidazio zenbakia jakin behar dugu.
DBH, 1. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak